Slimani grootste 'miskoop' uit clubhistorie Fenerbahçe


aslem
Niet iedere aankoop kan een succes worden, maar sommige nieuwelingen maken een wel heel erg slechte indruk. 

De supporters van Fenerbahçe denken bij het woord 'miskoop' direct Daniel Guiza, de Spaanse topscorer van La Liga kwam voor ruim 14 miljoen euro over van Getafe aan Fenerbahce in 2008. Guiza speelde 98 wedstrijden voor de “Gele Kanaries”, waarin hij 35 x wist te scoren en ondanks veel kritiek kreeg voor de kansen die hij miste.
 
De Turkse media zond donderdagavond een reportage uit over de misschien wel grootste miskoop in de geschiedenis van het Turkse voetbal Slimani is. De Algerijn werd voor 1,5 miljoen euro gehuurd van Leicester City en de spits ontvangt zelf 4,5 miljoen euro jaarsalaris. Fenerbahce heeft dus 6 miljoen euro kosten gemaakt aan Slimani. De Algerijn scoorde 5 keer in 25 wedstrijden voor Fenerbahce.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 4822
-: 0
R: 3960
Level 5
+1

Ik vraag me af of iedereen hem ook na 2 wedstrijden een flop noemde...


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+2

Waarom zouden we..

Slimani werd gekocht door de kampioen van de Premier League voor 30 mil of zo..

Hij speelde goed bij Sporting.

Zelfde reden waarom ik Mitroglou geen flop noem, van hem verwacht je wel iets.

Van Diagne verwachtte ik bij voorbaat niks want ik heb m al zo vaak zien spelen en het is gewoon een matige spits. Jullie sluiten een 4,5 jarig contract af met hem voor 10+3 mil transfersom en 2,5 mil per jaar salaris terwijl die gast nooit hoger dan Kasimpasa heeft gespeeld, zelfs nooit een Europese wedstrijd heeft afgewerkt.

Na 1 wedstrijd wist ik al genoeg+: 4822
-: 0
R: 3960
Level 5
+2

So hé, Leicester City? Wat dacht je van de alleenheerser van Italië die Diagne toch iets van 2-3 jaar de tijd gaf om zichzelf te bewijzen.

Diagne heeft tenminste nog verse statistieken met z'n 20 goals en dat in de meest relevante competitie. Vorig seizoen ook 12 in 17 wedstrijden.

Ik ken Diagne ook van eerder en was tegen zijn transfer, maar met zulke recente statistieken de beste man na 5 wedstrijden een flop noemen is gewoon debiel. Hij speelt ook nog is met 2 goals en een assist.


+: 1779
-: 0
R: 3970
Level 5

Ik denk zelf niet dat hij 4,5 miljoen euro verdiend, vraag me ook af hoe de Turkse media daar op gekomen is.


+: 453
-: 90
R: 945
Level 4
H09

4m jaarsalaris en 1,5 huursom


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

Krasic says hi+: 129
-: 0
R: 697
Level 4

Wij Fenerbahçe supporters zijn kritisch, ook naar onze eigen spelers. Slimani is met de beste bedoelingen gehaald maar na een aantal wedstrijden werd al snel bekend dat hij flop was. Gala fanboys kunnen nog wat leren van ons want zij prijzen Diagne nog steeds de hemel in terwijl die neger niks laat zien. Doe die rood gele bril af, zet je trots even opzij en zie de realiteit!! Flop is flop, Slimani bij ons, Diagne bij gs en Love bij bjk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen