Valbuena mist duel tegen Sivasspor, Dirar twijfelgeval


avoo
Valbuena kan het duel tegen Sivasspor aanstaande vrijdag niet van dichtbij meemaken.
De aanvaller van Fenerbahce is geblesseerd aan zijn hamstring, en is om die reden komend weekend niet van het partij tegen Sivasspor.
 
Mogelijk moet trainer Ersun Yanal het ook nog stellen zonder de geblesseerde Nabil Dirar. Hij heeft nog altijd last van zijn bovenbeen, waardoor hij vorige week ook al het duel tegen Basaksehir miste. Pas op het laatst moment zal worden bepaald of hij vrijdag mee kan doen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Pfff het wordt alleen maar erger voor Fener
Je kunt zeggen wat je wil over Valbuena maar hij heft wel tijdens de derby´s laten zien dat hij klasse heeft en een wedstrijd kan laten kantelen, al is het als invaller..


+: 10
-: 0
R: 76
Level 2

Als ze maar de derby kunnen spelen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen