Isla schaamt zich voor tegengoals: 'Heb er geen woorden voor'


issla
Fenerbahce-rechtsback Isla maakte na afloop van de 2-1 nederlaag bij Basaksehir een verslagen indruk. De speler concludeerde dat zijn ploeg door het ijs is gezakt.

'We hebben onverdiend verloren en hadden meer verdiend. Ik schaam me voor het vertoonde tegengoals en de manier waarop we op veld stonden bij die goal.'
 
'Ik heb er geen woorden voor', vervolgde Isla.
 
 
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Bij AFC Amsterdam wordt er nog zelfs beter verdedigd !


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Fener boyle birsey yapsa taraftar kalpten gider. Hic gormediler boyle bir istegi XD+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5

Fout zit gewoon hier bij Ekici, waar rent die gast nou naartoe. Die mannetje achter hem neemt gewoon alle ruimte om ertussen te lopen en assist te geven.


+: 369
-: 0
R: 627
Level 4

Isla mag zelf ook schamen, bijna alle aanvallen over de vleugels kwamen van zijn kant.

Isla en Moses opdezelfde vleugel werkt voor geen ene meter.

Ik snap nog steeds niet waarom ze Dirrar niet op de rechtsback positie laten spelen. Je zal veel meer uit hem halen op die positie dan op rechts buiten.

Allah bize sabir versin.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen