Roept u maar: Wel of geen rood voor Arda Turan?


agest
Tijdens de wedstrijd Basaksehir vs Fenerbahce, voelde Mehmet Ekici de onderkant van de voet van Arda Turan op zijn kuitbeen.

De speler van Basaksehir ging gestrekt op de onderbeen van Ekici.
 
Volgens oud scheidsrechter en commentator Erman Toroglu was dit direct een rode kaart. Ondanks dat arbiter Huseyin Gocek naar de beelden van VAR heeft gekeken heeft hij geen rood gegeven.
 
Wel of geen rood? Wat denk jij?
 
 
Foto: Bron BeinSports
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 854
-: 10
R: 2375
Level 5

Ali koca kimse cukune takmiyor. Aziz olsaydi, hakem kirmizi verirdi


+: 140
-: 0
R: 660
Level 4

Dit is geen rood gek ofso. Arda gaat duidelijk voor de bal..+: 3571
-: 0
R: 7549
Level 5

Gaat op de bal ja...

Ali Koc moet echt beginnen met scheidsrechters te chanteren. Aziz Baba was daar master in... zelfs Dursun Ozbek was master in...


+: 7275
-: 10
R: 13237
Level 6

Hij gaat idd voor de bal en ziet ekici ook laat. Maar de scheids kan hier rood voor geven ja..


+: 140
-: 0
R: 660
Level 4

Dit is 0% een rode kaart waar heb je het over. Je ziet duidelijk dat Arda de bal probeert weg te trappen. Hij gaat er niet met een gestrekt been in.

Rood is wat Melo bijvoorbeeld destijds deed bij die Bjk spelertje waardoor ze als gekken over het veld gingen rennen.. Dat is een gestrekte been.


+: 1914
-: 0
R: 6395
Level 5

Geen rood

Ook geen gevangenisstraf voor wapenbezit

Free A.T.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen