Yanal: "Absoluut onverdiend verloren"


ayenu
Ersun Yanal verloor zaterdagmiddag met Fenerbahce 2-1 van Medipol Basaksehir De ervaren trainer vertelde na afloop dat de overwinning van van de koploper naar zijn mening onverdiend was.
"Wij hadden recht op meer tegen Basaksehir", aldus de ervaren trainer tegenover de camera's van BeinSports.
 
"Ik heb vandaag niet veel te doen gehad tijdens de wedstrijd. Ik denk dat mijn collega aan de andere kant (Abdullah Avci.) meer moest ingrijpen. We hebben gewoon pech gehad dat de bal niet binnenviel. Het is een absoluut onterechte overwinning van Basaksehir, vind ik", aldus de stellige Yanal.
 
" In de eerste 25 minuten domineerden wij en daarna kwam Basaksehir voor 20 minuten terug. Wij hebben bijna de hele wedstrijd gecontroleerd. In de eerste helft hebben we enkele goede kansen gekregen en ook in het tweede bedrijf waren wij de betere ploeg. In de tweede helft speelden wij met 79% balbezit. Maar de bal wilde er vandaag simpelweg niet in", besloot Yanal.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2709
-: 0
R: 3390
Level 5

Wat zijn Turkse trainers toch schaamteloze idioten. Nooit hebben ze kritiek op hun zelf, altijd de scheidsrechter of de tegenpartij de schuld geven.

Wanneer komt er een trainer in Turkije die respect heeft voor alles en iedereen. Ali Koc zegt dat hij vrienden wilt maken, misschien moet hij zijn trainer is leren dat je trainer dat ook moet uitstralen.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Ali Koc heeft zijn visie en principes overboord gegooid. In Turkije moet je druk zetten op de scheidsrechters , vooral als de hoofd van de MHK een Namoglu is. Keihard druk zetten. Anders word je niet serieus behandeld. Of je nou slecht speelt of als Barca.+: 129
-: 0
R: 697
Level 4

Om te winnen moet je de kansen benutten en niet verprutsen. Atamayana atarlar en dat is precies wat er is gebeurd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen