Fenerbahçe heeft 70 miljoen in de prullenbak gegooid


slimani
Fenerbahçe heeft begin dit seizoen met veel hoop nieuwe spelers gehaald.
Om dit te kunnen doen hebben ze oa. Josef de Souza en Giuliano verkocht. Met een gedeelte van deze inkomsten (70 miljoen TL totale kosten) hebben ze oa. Islam Slimani, Yassine Benzia en Michael Frey gehaald. Yassine Benzia is in de winter uit de selectie gezet vanwege disciplinaire redenen en Islam Slimani wordt vanwege zijn slechte performance niet meer opgesteld door trainer Ersun Yanal. Michael Frey mag nog wel meetrainen, maar ook hij krijgt geen speelminuten van de Turkse trainer. Hiermee heeft Fenerbahçe ongeveer 70 miljoen TL in de prullenbak gegooid. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Slimani is geen slechte spits. Slimani is hun meest kwaliteitvolle speler samen met Moses.. Hij heeft troep om zich heen bij fener dat is t probleem.


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Jullie mogen hem gratis hebben

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen