“Zaterdag gaan alle Galatasaray supporters Fenerbahçe steunen”


gsfbfight
Zaterdag wordt hoogstwaarschijnlijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen gespeeld.
Koploper Başakşehir neemt het in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De ploeg van toptrainer Abdullah Avci staat 8 punten voor op Galatasaray en moet winnen om het puntenverschil intact te houden. Als Başakşehir verliest en Galatasaray wint, zakt het verschil naar 5 punten. Beide ploegen spelen later in het seizoen in het Türk Telekom Park tegen elkaar. Ook moeten beide clubs nog tegen Besiktas. Zaterdag gaan alle Galatasaray supporters hun aartsrivaal Fenerbahçe steunen met de hoop dat ze winnen van Başakşehir. 
 
Of Fenerbahçe zijn aartsrivaal een plezier doet, weten wij niet, maar voor Fenerbahçe ziet het er allemaal ook niet rooskleurig uit. Ze kunnen theoretisch nog degraderen, maar ze kunnen ook nog een ticket voor de Europa League winnen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5

Dassaksehir wint wel met 12 man.


+: 4010
-: 0
R: 8563
Level 5
+1

RTE 12. Adamiymiş diyorlar. Scoorde in 2014 mooie doelpunten.+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

Hun degradatie boeit me geen zak, dat het een serieuze mogelijkheid is maakt het al schandalig genoeg. Hopelijk pakken ze 3 punten.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Lijkt me vrij logisch..


+: 887
-: 0
R: 1883
Level 5

Nee hoor.. ik steun fb nooit, maar dan ook nooit.. heeft voor die conclusie ergens een onderzoek plaatsgevonden of is dit gewoon uit de duim gezogen (?).. van mij mag dasaksehir fb keihard vernederen.. de kans op fb's degradatie zal daardoor alleen maar toenemen.. dat steun ik dan weer wel..


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Hahaha dat er nog mensen zijn die denken dat gs kampioen gaat worden. Başakşehir çatır çatır şampiyon olacak.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen