Zaakwaarnemer van Skrtel: "Ik weet niet of hij blijft"


aske
Martin Sktrel heeft een aflopend contract bij Fenerbahce.
De Slowaakse verdediger heeft nog niet bij getekend bij de Turkse topclub. FC Barcelona zou geïnteresseerd zijn in de verdediger, maar zaakwaarnemer Mithat Halis weet niet waar zijn toekomst ligt.
 
"Over een nieuwe contract bij Fenerbahce kan ik niets zeggen", vertelt de belangenbehartiger in gesprek met Radyospor. Hij kan heengaan waar hij naartoe wil. "Maar ik weet niet of Skrtel bij Fenerbahce blijft. We gaan het allemaal zien”
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 2
-: 0
R: 30
Level 1

Boys fener krijgt miss 5 steren :yegen:


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Fenerden iyi kontrat almak için neler yapiyorlar. Nee dank u. Ik hou van Skrtel maar 2+1 contract + een salaris van boven de 3,5 miljoen is niet zo goed voor ons.

Ik wens hem succes in Italië, ik verwacht dat hij daar naar toe vertrekt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen