"We gaan er alles aan doen om van Basaksehir te winnen"


asero
Fenerbahce-verdediger Serdar Aziz maakte dinsdagavond interessante uitspraken over de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen koploper Medipol Basaksehir. De ervaren verdediger gelooft in een zege tegen Basaksehir.

“De naam van Fenerbahçe is genoeg voor elke wedstrijd. Mijn ploegmaten moeten met veel zelfvertrouwen spelen tegen Basaksehir. Als je onder een T-shirt van Fenerbahce krachtig op het veld komt dan zal Fenerbahce altijd de favoriet zijn.
 
"Het zal een moeilijke wedstrijd worden tegen Medipol Basaksehir. Als we winnen dan kunnen we de grijze wolken boven ons laten verdwijnen. We moeten heel geconcentreerd spelen en we moeten erin geloven. Wij hebben respect voor elke club en ook voor Basaksehir, maar ik geloof erin dat we gaan winnen,” aldus Serdar Aziz tegenover Fenerbahce TV.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Ik word blij als we winnen. Maar ik word niet verdrietig als we verliezen.

Dus ja...


+: 62
-: 0
R: 309
Level 3

Je bent gewoon lekkere dame gewoon :P+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Utandiriyorsun ayol :oops:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen