'Fenerbahçe een stap voor Sevilla en Valencia om Mata'


amat
De Spanjaard Mata maakte in 2014 de overstap van Chelsea naar Manchester United en kende sindsdien ups en downs op Old Trafford, met het winnen van de Europa League als hoogtepunt. 

De dertigjarige aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract en naar verluidt wil hij terugkeren naar Spanje, om terug te keren bij zijn oude werkgever Valencia. Maar ook Fenerbahce maakt kans om hem aan te trekken.  
 
Volgens diverse Engelse media zou de Turkse topclub een aanbieding hebben gedaan die beter was dan het aanbod van Valencia en Sevilla. De Spanjaard is bankzitter en komt weinig aan speelminuten en ziet een vertrek naar Istanbul wel zitten. 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5

Hij verdient 163,000 euro per week. Dat is bijna 700-800k per maand. Dat wil zeggen dat FB hem een salaris van 7-8m euro moet bieden, onmogelijk.


+: 7
-: 0
R: 30
Level 1

Niet dat ik denk dat mata naar Fenerbahçe zal komen maar je zegt dat hij 7-8 miljoen per jaar krijgt. Dus dat is dan netto ongeveer 3.5- 4.25 miljoen.

Betalen de Turkse clubs de belastingen niet voor de spelers ? Dus fener kan hem wel 3.5 geven.+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Dat klopt. Desondanks is het wel financieel onaangenaam. Tenzij we Valbuena en Soldado kwijt raken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen