Moses: "Ik had geen wedstrijdritme bij Chelsea"


avico
Hoewel hij zaterdag scoorde in de met 3-2 gewonnen wedstrijd van Fenerbahce tegen Caykur Rizespor is Victor Moses volgens eigen zeggen nog niet 100% fit.

Dit is een moeilijke periode voor me, omdat ik me nog niet 100% fit voel”, meldt Moses tegenover BeinSports. “Ik speelde laatste niet bij Chelsea en had geen wedstrijdritme. Ik ben nog lang niet fit.”
 
“Gelukkig maar. Het was een goede wedstrijd. In de tweede helft maakten we gebruik van de ruimte. Wij hebben gewonnen en dat was het belangrijkste. Ik zal er alles aan doen om beter te worden dan nu,” aldus Moses.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 453
-: 90
R: 945
Level 4
H09

Moses is een wingback in een 3-5-2 systeem, het is geen echte winger. foute transfer.


+: 3184
-: 0
R: 5001
Level 5

Ik zeg het niet vaak maar je hebt gelijk H09. Dacht ik ook gister.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen