Yanal: "Wij gaan de top bepalen"


asvomc
Fenerbahce-trainer Ersun Yanal maakte na de 3-2 gewonnen duel tegen Rizespor het volgende bekend.

“Wij hebben goed gespeeld vandaag. Elk weekend gaan we een stuk vooruit. Wij hebben nog tien wedstrijden te spelen en ik denk dat we in deze periode alleen maar beter gaan spelen. Ik zie dat mijn spelers meer zelfvertrouwen hebben gekregen, ze spelen met meer balbezit en ze rennen op het veld. Ik kan zeggen dat ik blij ben met mijn ploeg. Volgende week spelen we een duel die de top gaat bepalen. We moeten ook winnen van Medipol Basaksehir.
 
"Dit is Fenerbahce, geen enkele speler moet denken dat die zomaar in de basis staat. Tijdens de trainingen, wedstrijden en zelfs bij de warming up moet je beseffen dat je bij Fenerbahce speelt. Ze moeten allemaal blij zijn dat ze bij Fenerbahce spelen,” aldus Yanal tegenover FB TV.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5

Als jij niet een EL ticket behaalt, mag jij enkel je kofferbak bepalen.


+: 453
-: 90
R: 945
Level 4
H09

polymlot,

vond fener niet goed, zelfs tegen 10 man met moeite winnen. Jullie hebben 9 transfer nodig voor de basis.+: 11236
-: 0
R: 11352
Level 5

Om El ticket te pakken hoor je toch 3/4/5 te eindigen? Nou veel geluk


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Tussen 5e plaats en 16e plaats zit er 9 punten verschil met 1 wedstrijdje minder voor Yeni Malatyaspor en Konyaspor. Fener staat 6 punten achter 5e plaats. Maar dan moet Malatya 4e worden en/of Gala de beker winnen.

Europa League is out of question.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

@h09

Fener heeft aan 4/5 transfers genoeg voor de basis. Maar er moet wel versterking komen.

ST, CB, LB, RB, LV

Reserve transfers: LV, ST

5-7 in totaal


+: 1018
-: 10
R: 2634
Level 5

Saka maka derken Fener Senolu gececek

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen