Semak: "Ik heb Tolgay uit de tent gelokt"


azage
Zenit trainer Semak maakte vandaag interessante uitspraken over Fenerbahce en Tolgay Arslan. De trainer deelde via Insta een foto van hem en Tolgay en erkende dat hij Tolgay uit de tent heeft gelokt.

“Wij hebben gedaan wat we moesten doen tegen Fenerbahçe. Het duel tussen mij en Tolgay Arslan heeft mijn ploeg gemotiveerd. Naar mijn mening heb ik goed gehandeld. Het doet me denken aan Diego Simeone.
 
"Ik heb Tolgay uit de tent gelokt en heb ervoor gezorgd dat hij een gele prent kreeg. Probeerde alle aandacht van de scheidsrechter te trekken en uiteindelijk is het me gelukt,” aldus Zenit trainer Semak.
 
Invaller Tolgay Arslan kreeg het aan de stok in de tweede helft met Semak. De trainer deed nogal onsportief en liep langs de zijlijn richting Tolgay Arslan waarbij de twee woordenwisseling hadden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4
-: 0
R: 18
Level 1

Je bent geen voetballer meer, maar een trainer. Erg laag van hem.
Zoiets kan gebeuren in de emotie tijdens een wedstrijd, maar achteraf excuses aanbieden zou hem sieren als voorbeeldfuncti e.


+: 11236
-: 0
R: 11352
Level 5

Ne alaka met gemotiveerd? Onze spelers zijn gewoon drama. Letterlijk achter rond tikken en dan met 1 grote fout hebben ze de 3-1 gevonden..+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Trainer van zenit wou Tolgay een dürüm geven.


+: 7
-: 0
R: 30
Level 1
+1

Als ramos een schorsing krijg voor de verkeerde intenties dan zou ik deze man ook een schorsing geven. Wie zegt zoiets, je moet voorbeeld geven aan de rest van de ploeg. Dat het gebeurd tot daar aan toe maar als je het expres doet en achteraf erover praat dan verdien je een schorsing

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen