Ersun Yanal vol lof voor driehoek op het middenveld


azzai
Ersun Yanal bracht de verwachte elf aan de aftrap, maar kon toch nog verrassen door niet Jailson, maar wel Tolgay, Topal op de meest defensieve positie te posteren en Miha Zajc aanvallender te laten spelen.
Een tactische vondst die goed uitpakte in de tweede helft. Ersun Yanal was ook vol lof voor Valbuena en Dirar van Fenerbahce.
 
'Ik ben blij voor de spelers, blij voor het publiek, blij met het gelijkspel en de manier waarop. We komen terug van 3-0 achterstand en scoren drie keer, wat goed is voor ons zelfvertrouwen, en we houden geen geblesseerden over aan deze wedstrijd. Niets dan goed nieuws dus. Nadat het eerste doelpunt eindelijk was gevallen volgde de rest vanzelf: veel beweging en veel kansen... Ik ben vooral erg tevreden over de driehoek op het middenveld (Topal, Tolgay en Miha Zajc.): ze bleven niet staan op het middenveld van Besiktas, ze bleven lopen. 
 
“Ik had Valbuena ook verrassend achter Dirar gezet, ik wist dat hij die rol perfect kon invullen.  En Dirar kan een bal veroveren en het spel versnellen. Hij heeft het uitstekend gedaan,” aldus Yanal tegenover FB TV.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Hij mag vol lof zijn over Senol die voorover bukte en riep van pak me maar.. Zelfs mijn broertje van 13 had die wedstrijd niet op zo een achterlijke manier weggegeven..


+: 7
-: 0
R: 30
Level 1

Topal is troep. Die moet zo snel mogelijk oprotten. Verder met alle respect maar als ik mij niet vergis stond gala 2-0 voor thuis en we speelden nog 2-2. Dus is fatih terim dan ook slecht ?+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Precies

Ik verbaas me over de feeststemming bij Fener

De wedstrijd was op weg naar een groot pak slaag, in de rust waren alle Fenerli aan het bedenken hoe ze deze schande zouden verwerken want Besiktas sloopte Fener van alle kanten.

In de 2e helft tot de 3-1 die uit het niets viel, was Besiktas ook beter. Maar de 3-2 die afgefloten had moeten worden volgde zo snel dat Fener hoop kreeg en Besiktas in paniek raakte. Senol deed hier niks aan en uit een zondagschot van Hasan Ali die nooit scoort wordt het 3-3.

Daarna was het chaos,en had Besiktas 2 reuze kansen en Fener ook een paar kansen maar werd het 3-3.

Ik snap dat je opgelucht bent dat het geen pak slaag is geworden en je nog een punt pakt maar je staat 1 punt boven de degradatiezone! En dit punt heb je alleen te danken aan Besiktas die het uit handen gaf.

Opeens is het middenveldtrio geweldig en is Fener geweldig deze mensen zijn ziek in hun hoofd, en de media die dit aanstuurt ook.

Tolgay was juist een ramp, Topal had allang 2x geel moeten hebben en Zajc was in de 1e helft nergens te bekennen en werd na rust iets beter.

Wat een mafkezen


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Nee bro, je hebt wel een punt bij die 1-0 maar dat was duwen en trekken van beide kanten. Sadik deed dat de hele wedstrijd en Burak maakte daar slim gebruik van. De goal viel niet eens uit die vrije trap maar een minuut later toen Fener de bal 6x niet wegkreeg.

Ik zeg niet dat Fener niet verdiend gelijkspeelde he.. ik verbaas me over media en fans die in feeststemming zijn en net doen of Fener geweldig was.

Jullie zijn gewoon heel goed weggekomen


+: 129
-: 0
R: 697
Level 4
+1

Heb jij niks anders te doen dan een haat-campagne te voeren tegen Fener??? Wordt moe om elke keer jouw reacties te zien bij de Fener topics :facpal:


+: 102
-: 0
R: 433
Level 3

3hoek middeveld :facpal: zogenaamd ze speelde tikie taka Hahahaa je kan het ook overdrijven , het blijft niet altijd feest je bent dit keer knap terug gekomen denk dat de kans heel klein is dat het volgend x weer gebeurt dat je van 3-0 terug komt , je kan ook te hard van stapel gaan maar mischien is het beter om met je beide benen op aarde te blijven en de ranglijst even te gaan checken wat je ermee opgeschoten bent, ben benieuwd of het incident was of een begin van keerzijde dat ze winstreeks gaan neerzetten , ben bang dat het de eerste zal zijn+: 7
-: 0
R: 30
Level 1

Jij praat je eigen op alle mogelijke manieren tegen.

Ten eerste zeg jij over Fenerbahçe :

-het is niet altijd feest , terwijl fener dit jaar geen enkel keer feest heeft gehad of iets om te juichen. Dit was goed voor het moreel gewoon en vertrouwen. Je kan dus beter over Galatasaray praten want hun hebben al een aantal keer serieus geluk gehad of hulp van de scheids. Dus voor hun is het niet altijd feest.

Verder is fener ook niet gered van degradatie dus ze zijn geen enkele keer met hun voeten van de grond geweest.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen