De kans dat Fenerbahçe gaat degraderen blijft nog steeds groot!


alikoc1
Fenerbahçe wacht zaterdag een moeilijke wedstrijd.
De ploeg van trainer Ersun Yanal mag absoluut niet verliezen. Sterker nog, ze moeten winnen, want anders zeggen de statistieken dat er een grote kans is dat ze dit seizoen gaan degraderen. De wedstrijd tegen Rizespor zal moeilijk verlopen, want Rizespor is de tweede seizoenshelft in topvorm. Ze hebben 5 van de 6 wedstrijden gewonnen en 1 gelijkgespeeld. 
 
Fenerbahçe heeft dit seizoen na 23 speelweken maar liefst 25 punten kunnen verzamelen. Dat is 1,09 punt per wedstrijd. Als Fenerbahçe tot het einde van het seizoen gemiddeld 1,09 punt per wedstrijd pakt, kunnen ze dit seizoen maximaal 37,06 punten verzamelen. 
 
Het afgelopen seizoen had Konyaspor, de nummer 15 van de Süper Lig 36 punten en overleefde hiermee een degradatie. Osmanlispor, Genclerbirligi en Karabukspor hadden respectievelijk 33, 33 en 12 punten  en degradeerden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 4
-: 0
R: 19
Level 1

Zijn jullie echt zo dom.
Denken jullie echt dat Fenerbahçe gaat degraderen. Fuck no. Dan gaan de winsten van beintv met 40% omlaag. Ze zorgen er wel voor dat ze in de super league blijven. En nu ophouden met dit kut clickbaite bullshit


+: 4822
-: 0
R: 3960
Level 5
+1

Kijken wat ze gaan doen als alle andere clubs gaan klagen, wat zonder twijfel zal gebeuren. Laat ik het niet eens hebben over de supporters van de rivalen. Dan gaat hun opbrengst 100% omlaag.+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Dat je club elke week genoemd wordt in degradatiestrij d is al erg genoeg.. De grootheid van Fener is al gedegradeerd..

Dit zag je aan hoe Fenerfans het gelijkspel tegen Besiktas vierden


+: 17
-: 0
R: 46
Level 1
+2

Wat ben jij een oelewapper zeg! Je blijft maar roepen dat Fenerbahce fans een gelijkspel aan het vieren waren? Wat is dit? Die gelijkspel zit er diep in bij jou of niet? Diep in je hol blijkbaar.

Fenerbahce fans vieren na de gelijkspel dat ze na maanden belabberd voetbal eindelijk weer een spelend team en RUH zagen.. iets wat in de 2de helft ver te zoeken was bij jullie.. zelf het stadion stond te trillen op zn benen zo bang waren ze.

nu je bakkes houden.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Zo zo zijn we gefrustreerd jongetje?

Ik zeg niks verkeerd en niks anders dan jij. Ik zou me schamen als onze fans naar onze trainingscomple x gaan om een gelijkspel te gaan vieren tegen je aartsrivaal, maar dat deden ze omdat jullie in de degradatiezone zijn dus het is begrijpelijk. De fans denken nu hetzelfde als fans fan Erzurum of Rize..

En jij weet zelf ook dat dat gelijkspel puur lag aan onze onderschatting en Senol Gunes die lag te slapen.. Voor rust zagen jullie alle hoeken van het stadion en zat iedereen aan een historisch pak slaag te denken.


Dus nou niet opeens stoer doen jullie staan 1 punt boven de degradatiestree p


+: 15
-: 0
R: 93
Level 2
+1

Gelijkspel vieren? 3-0 naar 3-3 dat zelfde als wat jullie bij benfica deden 3 jaar terug? Sonra 12 dakikada skora denge getirip! 45 oley cekip 67 besmele cektirdik. Het feit dat inonu stil was en je fener supporters hoorden laat al zien wat voor oelewappers bjk taraftari is! Buyuklugumuzmi? Fenerbahce Turkiyenin en buyuk spor kulubu! Dat weet iedereen 1907 beri. Biz bir kotu sezon gecirelimndiye bizi boyle kesip atamazsiniz! Ama onu sizde anladiniz. Aramizda rekabet bile yok! 18 macinmi ne birini yenilmisik dan kan je praten over 1 seizoen? Je bent vast en zeker ook vergeten dat we 19 kampioenschappe n hebben en jullie zelfs 2 kado hebben gehad en op 13 horen te zitten. Bizi konusup durma yasin yetmezde babana sor 70 yilarda son maci yenip ligte kalmisiniz! Iedereen kan het over komen een slecht seizoen maar dat wil niet zeggen dat wij niet de grootste zijn in Turkije. En GS fans niet happen! Sizide iyi biliyoruz biz.+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Hhahahah als je met dubbelaccount reageert maak dan niet de fout om bij beide accounts oelewapper te zeggen :lol:

Wat een knakworst gaat ie met dubbelaccount reageren..

Gingen Bjk supporters na dat gelijkspel tegen Benfica feestvieren en spelersbus opwachten bij trainingscomple x? En al was dat zo, dat is CL het hoogste niveau en Benfica 3 klassen beter dan Fener.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit seizoen is fener toch ook helemaal naar de klote en nergens te bekennen.. Iedereen kijkt gewoon nog hoor. Ik denk dat onderhand bjk dichtbij fener zit qua fans aantallen en zodra jullie lekker degraderen gaan ze jullie inhalen en dan gaan wij lekker met hun concureren..


+: 878
-: 0
R: 1874
Level 5

Van mij mag fb sowieso degraderen.. echter.. TFF zorgt er wel op de een of andere manier voor dat dat niet gaat gebeuren..


+: 129
-: 0
R: 697
Level 4

Je weet zelf dat de Süper Lig leuker is met Fener dan zonder Fener, dus wat ijl je???+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Nee man stel jullie niet zo aan. Dat puntje tegen bjk heeft jullie hele seizoen gered. Bundan sonra feneri kimse durduramaz. Sampion bile olur.


+: 102
-: 0
R: 433
Level 3

@sonunkadargotb ahce1907. Fb Nerden Turkiyenin enbuyusu oliyor , Sen iyice kafayi yedin Amk , Gs is de grootste van Turkije en fb mischien 1 van de grootste maar vooral niet de grootse , ga de geschiedenis van fb na en de geschiedenis van GS dan hoef ik je niet meer uitteleggen , stel die vraag in het buitenland en de mensen zullen ongetwijfeld gs zegge
Dat is al meerdere malen gebleke dus dat fantasie van fb de beste bestaat alleen in de dromen van fb fans , jullie hebben al alle moeite van de wereld om die 4e ster te behalen laat staan Europees suc6

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen