Ersun Yanal weigert vertrek Dirar, Club Brugge aast op ex-speler


afbe
In januari leek de Marokkaanse vleugelaanvaller nog dicht bij een terugkeer naar de Jupiler Pro League te staan, maar uiteindelijk bleef hij Fenerbahçe trouw.

Sinds de jaarwisseling is hij opnieuw basisspeler bij de Turkse topclub. Eind 2018 was de ex-speler van Club Brugge nog overbodig bij Fenerbahçe, maar een trainerswissel bracht hem weer in de basis.
 
Mede daardoor sprong een terugkeer naar Club Brugge af. Blauw-zwart zag wel wat in een nieuwe samenwerking met de dribbelaar, maar zover kwam het vorige maand niet. In de zomer zou Club meer succes kunnen hebben.
 
De Marokkaan ligt nog tot 2020 vast bij Fenerbahce.  De Turkse topclub heeft ook een optie van een extra seizoen - vast bij zijn huidige club, maar zou er bij een goed mogen vertrekken. De trainer, Ersun Yanal weigert een vertrek van Nabil Dirar omdat hij een vaste waarde is bij de club.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1550
-: 0
R: 3365
Level 5
+1

Sener in de zomer gratis laten vertrekken.
Met Isla en Dirar heb je 2 goede rechtsbacks, zelfs Moses kan op rechtsback.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Die gaat lekker ff nog een jaartje of 2 melken denken jullie dat ie gek is ofso+: 6
-: 0
R: 38
Level 1
+1

Melken zeg jij XD ik weet niet of jij de wedstrijden van Fenerbahçe bekijkt maar valbuena didar isla trio is wel dodelijk vooral met valbuena walsen de twee back door middel van dodelijk pass verkeer de middenveld voorbij als of het ballet is. Hebben ze ook tegen Zenit gedaan (thuis) en ook tegen besiktas. Ik zeg eerlijk valbuena bij besiktas (winterstop) zou 100% betekenen dat besiktas kampioen zou worden.
Denk na valbuena met snelle passen, kagawa met tactische passen, q7 met voorzetten, ljajic als valse 9 en klaar is Kees, maar nee senol geilt op oude speler als burak, terwijl hij negredo had die inform raakte begin het seizoen kkr senol die niets van voetbal weet. Een man die aanvaller eruit haalt voor verdediger en 10minuten later verdediger uithaalt voor aanvaller docking logica


+: 2818
-: 10
R: 8172
Level 5

:facpal:

Ja echt dodelijk, daarom staat Fener 15e

Ze hebben per ongeluk gelijkgespeeld bij Besiktas omdat die al dachten dat ze er waren en opeens vergeet iedereen dat Fener dit seizoen in 23 wedstrijden maar 5x heeft gewonnen.

Als Dirar je sterspeler is dan weet je genoeg


+: 3
-: 0
R: 37
Level 1

Ben biyere gitmem aq


+: 1429
-: 0
R: 2121
Level 5
+1

Dirar speelt gewoon goed, zonder enig gezeik, het is geen Belhanda...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen