"Skrtel rechtsback? Valbuena en Dirar speelden samen op rechts en dat was dodelijk voor Besiktas"


adirdes
Ridvan Dilmen deed als commentator bij NTV Spor verslag van het duel met Fenerbahce, dat met 3-3 gelijkspeelde tegen Besiktas. 

De oud-legende constateerde twee cruciale stappen van coach Ersun Yanal: in eerste instantie door gelijk Skrtel naar rechtsback te trekken en daarna met de wissel Ayew voor Moses en Valbuena voor Isla bij een 3-0 achterstand. Valbuena en Dirar speelden allebei op de rechterflank. Yanal nam een grote risico dat goed uitpakte.
 
"Die wissel en tactiek was dodelijk voor Besiktas. Je moet nooit aan je verdediging komen bij een 3-0 achterstand want dat kan fataal worden", aldus Ridvan tegenover NTVSpor. "Maar Yanal nam risico’s en dat pakte goed uit voor Fenerbahce. Skrtel zag je vaak op rechtsback positie waarbij Valbuena en Dirar op de rechterflank speelden. Wat speelde Dirar goed zeg! Hij maakte de verdediger van Besiktas kapot vanaf rechts. Alle ballen kwamen van rechts. Ik feliciteer Yanal met zijn tactiek."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5300
-: 0
R: 8262
Level 5

Zijn wissels pakten uitstekend uit. Goed gewisselr, wel jammer dat hij Zajc eruit haalde net toen die begon voetballen.


+: 1834
-: 0
R: 4061
Level 5

Zonder je middenveld te veranderen een wedstrijd omdraaien, dat is gewoon fenomenaal.

Dirar speelt echt goed de laatste tijd, congrats naar hem!+: 1542
-: 0
R: 3356
Level 5

Velen vergeten dat Ersun diegene was die heeft gevraagd dat een aantal spelers waaronder Dirar vergeven zouden worden en terug in de ploeg belanden.
Dirar speelt fantastisch sinds zijn terugkeer.
Comolli moet zijn biezen pakken in de zomer, die gast is waardeloos.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen