"VAR scheidsrechter Cuneyt Cakir wou het doelpunt van Sadik afkeuren"


acaks
Beyaz Tv commentator en oud scheidsrechter Ahmet Cakar baalde van de beslissing van VAR scheidsrechter Cuneyt Cakir. 

“Fenerbahce scoort met Sadik de 3-2 binnen. Een zuiver doelpunt en hij maakt geen overtreding op zijn tegenstander. Vervolgens komt er een melding binnen bij arbiter Bulent Yildirim. VAR(videorechter) Cuneyt Cakir wil dat Bulent Yildirim de beelden bekijkt en twijfelt over de positie van Sadik. Dus bij twijfel is een scheidsrechter verplicht om de beelden te bekijken. Bulent Yildirim bekijkt de beelden en keurt het doelpunt goed. Hierbij feliciteer ik Bulent Yildirim met zijn keuze,” aldus Cakar.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 11381
-: 0
R: 11551
Level 5

Dit is gewoon letterlijk Eyam, Allahtan Seytani uymadilar. Dit is zwaar terechte doelpunt. Er word niet geduwd niet getrokken maar iemand die mooi in de lucht springt en naar binnen kopt. Dorukhan die ff op de grond valt omdat hij weet dat er gescoord word om een overtreding te pakken.

Sere -fsiz Cuneyt die Bulent naar de Var stuurt.


+: 165
-: 0
R: 838
Level 4

Cüneyt Çakır mag van mij part alleen nog Europese wedstrijden fluiten. Turkish league passé voor hem+: 3013
-: 10
R: 8483
Level 5

Was het geen overtreding dan?

Hij leunt gewoon met zn arm op Dorukhan waardoor die niet kan springen.

Maar ja, na de 2-0 floot Bulentje alles voor Fener


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Cuneyt cakir lijkt me wel een type dat een week lang samen met Fiko orman een cruiseschip opgaat lekker Griekse eilandjes opzoeken..


+: 5271
-: 0
R: 6426
Level 5

Beide teams uitstekend gepresenteerd zowel als Besiktas en Fenerbahce. Eerste helft domineerde Besiktas en in tweede helft Fenerbahce. Verdiende gelijkspel!


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik zou geen overtreding geven maar sommige scheidsrechters zullen hiervoor wel fluiten. Als je roept dat er helemaal niks aan de hand is, ben je een blinde kip maar het kan per scheidsrechter verschillen. Sadik leunt met zijn arm op Dorukhan waardoor hij in de lucht kan blijven. Lichte overtreding, maar Bülent vond het niks.+: 3013
-: 10
R: 8483
Level 5

Als we niet voor stonden had hij hem zeker afgefloten.. Burasi Turkiye


Cakir roept m niet voor niets naar de VAR

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen