Sadik: "Met Fenerbahçe valt niet te spotten, ze werden opeens stil"


asadike
Besiktas had zich in het eigen Vodafone Stadion geen betere start kunnen wensen, want al na 45 minuten stond er 3-0 op het scorebord. Maar de Turkse topclub Fenerbahce kwam terug met Zajc, Sadik en Hasan Ali. Hieronder de uitspraken van Sadik Ciftpinar.

“Ik heb een grote fout gemaakt bij de derde tegengoal. Waarschijnlijk komt het doordat ik met veel emotie speelde en daardoor een grote fout maakte. Besiktas-supporters schreeuwden na de 3-0 met 'Fenerbahçe kümeye'(Fenerbahce naar de 2e divisie). Ik ben het niet vergeten en we gingen de rust in met 3-0 achterstand. Trainer Ersun Yanal gaf ons een wijze les in de rust, een motivatiegesprek dat ik nooit zal vergeten. Wij hebben laten zien dat er niet valt te spotten met Fenerbahce, ze werden opeens stil,” aldus Sadik.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 18
-: 0
R: 51
Level 2

:yip: :yip: :yip: 'ik zie bjk hier met 3-0 4-0 5-0 6-0 winnen'


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ze hebben bjk echt zwaar voor l8l gezet taraftar utana utana stadi terk etti amk+: 11236
-: 0
R: 11352
Level 5

F8ck deze scheids zo erg, zonder te schamen keken ze nog naar var voor deze positie, hij komt letterlijk mooi omhoog om te koppen. Weetje hoe vaak ze Sener/Hasan Ali neerhalen om te koppen en nog steeds werden gegeven?


+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

FENERBAHCE ADAMIN ...


+: 2
-: 0
R: 15
Nieuw
+1

"Met Fener valt niet te spotten"
*kijkt naar beneden in de lijst om fener überhaupt te spotten*

Maar 2de helft was besiktas wel heel slecht... eerlijk is eerlijk, fener heeft de 2de helft perfect aangepakt. :tr:


+: 23
-: 0
R: 97
Level 2

zeg mij niet waarom, maar volgens mij is die match omgekocht. 1ste helft spelen we precies tegen amateurploeg, we domineren heel de 1ste helft. 2 de helft waren wij de amateur ploeg, onze spelers bewogen amper. En hoe makkelijk we die tegen goals binnen krijgen, niet normaal. Wie tijdens de rust nog op 3 goals op fener heeft gezet, is vandaag binnen.+: 11236
-: 0
R: 11352
Level 5

Hoe is de wedstrijd dan omgekocht? T!ner mi cektin yine


+: 23
-: 0
R: 97
Level 2

ik had nog wat hoop voor de titel, maar nu is het volgens mij helemaal gedaan. Het gaat tussen basak en gs, nu maar hopen dat we nog 2de kunnen worden anders ben ik al blij met de 3de plaats. Senol gunes het is tijd om afscheid te nemen, bedankt voor de 2 titels. Maar hij zit met zijn gedachten al bij de nationale ploeg van turkije.

En ik heb zeker een lijst met 10 spelers minimum die weg moeten/mogen van besiktas. Tijd om helemaal van opnieuw te beginnen, met een andere ploeg en andere trainer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen