“Ik heb gehoord dat Senol Günes niet echt positief was over Kagawa”


mehmetdemirkol
Mehmet Demirkol, sportcommentator van NTV heeft voor de derby tussen Besiktas en Fenerbahçe de onderstaande uitspraken gedaan.
“Iedereen vraagt zich af hoe Kagawa gaat presteren. Ljajic past perfect in het systeem. Kagawa kan met zijn voetbalIQ en kwaliteit veel betekenen voor Besiktas. Hij kan scoren, maar ook laten scoren. Ik heb gehoord dat Senol Günes niet echt positief was over Kagawa, maar dat zei hij destijds ook over Tosic en Medel. Die heeft hij wel laten spelen en zijn mening heeft hij later ook aangepast. Ik weet niet of hij dit doet om de speler extra te motiveren. Belangrijkste is de linkerkant van Besiktas. Wie gaat daar spelen en hoe gaat hij spelen. Fenerbahçe is aan de rechterkant sterk via Isla en Dirar. Als die kant goed werkt, speelt Fenerbahçe stukken beter. Moses is eigenlijk gevaarlijker, maar Fenerbahçe speelt voornamelijk via de rechterkant. Besiktas heeft de afgelopen weken heel goed gepresteerd met Atiba, Dorukhan en Ljajic. Niemand weet of Senol Günes de selectie nu volledig op zijn kop gaat zetten.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1018
-: 10
R: 2634
Level 5

Senol futbolcudan ne anlar? Zijn favoriete speler is Necip. Dat zegt genoeg


+: 25
-: 0
R: 67
Level 2

als je als coach twijfelt om de kwaliteiten van Kawaga, kan je beter geen coach zijn.. ben zwaar jaloers dat hij niet samen met Yuto speelt+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Over wie is hij nou wel positief..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen