Hoe lang is Tolgay Arslan uit de roulatie?


ersunyanal1
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"De situatie van Tolgay Arslan zal woensdag bekend worden. Hij heeft een liesblessure, maar omdat hij al een rode kaart schorsing heeft kan hij pas de wedstrijd erna meespelen. Ik weet het niet 100% zeker, maar na de controles zal het bekend worden hoe lang hij uit de roulatie zal zijn."
 
Tolgay Arslan raakte tijdens de warming-up van de Europa League wedstrijd tegen Zenit geblesseerd aan zijn lies en werd hierna uit de selectie gehaald.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1854
-: 0
R: 4111
Level 5

Ekici heeft ook al een blessure opgelopen, wat logisch is na die tackle.
Hopelijk is het bij beide heren niet erg.


+: 11305
-: 0
R: 11475
Level 5
+1

Transferbeleid van ons is lachwekkend, Tot nu toe is Sadik en net nog Moses goeie transfers. Fitte Moses kan makkelijk 10 doelpunten maken.+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

Doner tedavisine giricekmis Tolgay. Her turku doneri deniceklermis. :roll:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen