Skrtel heeft het bod van FC Barcelona geweigerd


askeroz
Martin Skrtel heeft in januari een bod van FC Barcelona geweigerd. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Mithat Halis verteld aan het Spaanse AS.

De Slòwaakse verdediger maakte in de zomer van 2016 de overstap van Liverpool naar Fenerbahce. Afgelopen winter kon hij een transfer maken naar Barca, maar Skrtel besloot in Istanbulte blijven. 
 
"Barcelona stond er vorige maand op om Skrtel te contracteren, omdat ze op zoek waren naar een alternatief", aldus Halis tegenover AS.
 
"Ze wilden iemand die als back-up kon fungeren voor Gerard Pique en Samuel Umtiti, maar Martin wilde niet in deze positie terechtkomen", vervolgt Halis. 'Ik denk dat hij een betere verdediger is dan Clement Lenglet, maar Martin is blij in Istanbul en bij Fenerbahce. Hij heeft een belangrijke rol bij de club. Hij wil liever een belangrijk onderdeel van het eerste team zijn dan wissel bij Barcelona."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1397
-: 0
R: 1326
Level 5
MKA

Haahahahaahaaha hahahaahaa :D


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Mithat Halis dediyse doğrudur+: 1104
-: 10
R: 2791
Level 5
+1

Die hard boys bij FB. Biri forma oper, biri Barca teklifi geri cevirir


+: 4896
-: 0
R: 9310
Level 5

Haahaha adam delime FB dururken Barcelonada ne isi var.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Hahahahahaahahh a


+: 124
-: 0
R: 527
Level 4

Dan zal de salaris wel tegengevallen zijn anders zou die geen moment twijfelen+: 130
-: 0
R: 702
Level 4
+1

Zo te zien worden de Fener topics goed gelezen door bjk en gs fanboys. Geen een Fenerli heeft gereageerd op deze nonsens, maar de andere fanboys moeten natuurlijk ieder kansje pakken om te gieren om Fener.

Trek me er niks van aan, hoge bomen vangen nou eenmaal meer wind op.


+: 1104
-: 10
R: 2791
Level 5

Je hebt helemaal gelijk. 14 > (2+3)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen