Goed nieuws voor Galatasaray en Fenerbahçe! Fair Play regels worden aangepast!


acef
De Europese voetbalclubs zijn volgens de UEFA gezonder dan ooit.
De regels die sinds 2011 gelden wat betreft Financial Fair Play (FFP) hebben ertoe geleid dat heel wat clubs uit de schulden zijn gekomen. ,,De verhalen over onbetaalde rekeningen aan clubs, trainers en spelers zijn niet meer dan slechte herinneringen geworden'', zei voorzitter Aleksander Ceferin, nadat hij in Rome was herkozen als voorzitter van de UEFA.
 
De UEFA werkt aan een tweede fase van het Financial Fair Play-systeem. 
 
'We gaan de FFP-regels aanpassen en hervormen om zo voor een nieuwe balans te zorgen in Europa waar iedereen zijn plek in kan vinden', vertelde Ceferin. 'De doelen die we op voorhand aan FFP hebben gesteld, zijn bereikt. Europese clubs zijn gezonder dan ooit en het schuldenprobleem is in veel landen opgelost. 
 
Nu is het tijd om naar de tweede fase te gaan van dit grote project, zodat iedere club in Europa zijn potentieel volledig kan ontwikkelen'', aldus Ceferin, die niet vertelde wat er precies gaat veranderen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 149
-: 0
R: 621
Level 4

Ze bedoelen als ze we niet aanpassen moeten straks de topclubs ook uitgesloten worden en dat zal ten koste gaan van tv gelden vieze hypocriet

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen