Soldado: In Engeland betekent 'fuck off' bijna hetzelfde als hallo, hier is het rood'


asopde
In de wedstrijd tussen Kayserispor vs Fenerbahce was Roberto Soldado het niet eens met scheidsrechter Alper Ulusoy.
De Spanjaard zei letterlijk tegen de scheidsrechter: "Fuck Off". De leidsman was daar niet van gediend en gaf de aanvaller van Fenerbahce een rode kaart. 
 
Dat was niet eens een overtreding", claimt Roberto. "Maar in Turkije blijkbaar wel. Het zijn dingen waar ik rekening mee moet gaan houden. In Engeland is het bijvoorbeeld heel normaal om 'fuck off' naar de arbiter te roepen. Dat woordgebruik is zo ingeburgerd, bijna hetzelfde als tegen iemand 'hallo' zeggen. Hier kan het meteen een rode kaart betekenen, heb ik gehoord. Ik zal op mijn woorden letten."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5528
-: 0
R: 8686
Level 5

Hij heeft wel gelijk over het woord fuck, het woord fuck is daar ingeburgerd net zoals a.m.k is in Turkije, het zelfde geld voor scheldwoorden met ziektes in Nederland. Rood was een veelste overdreven kaart en de enige reden dat de scheids die rode kaart gaf was door het onterecht afgekeurde doelpunt van Kayseri.


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

Alper gotsoy senin gibi hakem s******* ALI KOCCC KALKSANAAA BIRSEY YAPPPPP Aziz varsaydi tff ami****** k*yardi (sorry voor me taalgebruik maar dit slaat echt nergens op............. MAN MAN MANNNNN........ .)+: 14
-: 0
R: 83
Level 2

Fuck off betekent gewoon [****] git. Dunyanin her yerinde kufur.soldado kufurbahcede normal goruyorsa napcan normaldir


+: 14
-: 0
R: 83
Level 2

Fuckoff betekent sykktir git

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen