"De scheidsrechter gaf niet eens een overtreding"


ersunyanal1
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na de verloren wedstrijd tegen Kayserispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Rode kaart heeft een groot aandeel gehad dat wij hebben verloren, maar de wedstrijd kon hierna nog alle kanten opgaan. Ik heb gedurende mijn carrière altijd over mijn eigen teams gesproken en nooit over de tegenstanders. Ik wil de schuld niet geven aan de scheidsrechter of aan de tegenstander, want zo ben ik niet. Ik moest Mehmet Ekici gedwongen wisselen, maar de scheidsrechter gaf niet eens een overtreding. Frey had nog een positie. Ik wil ook wat vragen, als de positie van Soldado in het elfmetergebied was, was het dan een strafschop? Wij moeten heel goed naar dit soort dingen kijken."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3
-: 0
R: 38
Level 1

De scheids was een vieze hond ik heb me helemaal kapot gerend en dit is wat ik ervoor terug krijg? Ali koc doet niks als dit met aziz gebeurde was de scheids al ontslagen :rodekaart: :yegen:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen