Na Benzia ook Sener buiten de selectie gelaten


asen
Fenerbahce speelt vanavond een uitduel tegen Kayerispor in speelweek 21.
Mehmet Topal(geschorst), Benzia(buiten de TFF selectie) en Sadik Ciftpinar(geblesseerd) zitten niet in de wedstrijdselectie tegen Kayserispor. 
 
Opvallend is ook dat Sener Ozbayrakli vanavond niet tot de wedstrijdselectie behoort. De speler is niet geschorst en niet geblesseerd. De verdediger heeft problemen met het bestuur van Fenerbahce en is daardoor buiten de selectie gelaten.
 
Volgens laatste berichten wou hij niet betrokken worden in een ruildeal met Tolgay Arslan. Dat zou de reden zijn dat hij niet in de wedstrijdselectie zit. De wedstrijd wordt vanavond afgetrapt om 18:30 uur.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4017
-: 0
R: 3489
Level 5
+1

Hij wil blijkbaar naar ons voor 1,8 miljoen per jaar. Stel je is voor dat we door de limiet Linnes-Mariano niet hadden. Linnes speelt voor de helft van dat.


+: 7371
-: 10
R: 13460
Level 6
+1

Ik hoef hem echt niet. Oprotten met die limiet.+: 547
-: 0
R: 2049
Level 5
+1

Fener heeft meer spelers buiten de selectie gelaten of geschorst dan dat ze punten hebben verzameld. :kitty:


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Oghhh karma

Hij vond 1.2 mil te weinig en wilde 2 mil verdienen amk beyinsizi.. Nu kan hij lekker op de tribune zitten

Ik hoop niet dat hij einde van het seizoen alsnog naar ons komt, en als dat wel zo is een salaris van onder de miljoen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen