Zes spelers gaan definitief vertrekken bij Fenerbahçe


ayool
Fenerbahçe gaat medio juni afscheid nemen van zes spelers. De nieuwe transfers Diego Reyes, Tolga Cigerci, Islam SLimani, Benzia, Ayew en Frey mogen definitief nieuwe oorden opzoeken.

De transfervrije Reyes en Cigerci zijn zo goed als zeker vertrokken bij Fenerbahce. De koopopties va Slimani, Ayew en Benzia worden niet gelicht en dus gaan de wegen scheiden. Michael Frey wordt waarschijnlijk verhuurt aan een andere club.
 
Dit zijn de kosten die Fenerbahce heeft gemaakt voor de spelers hieronder!Kosten zonder salarissen.
Diego Reyes(kwam transfervrij over)
Tolga Cigerci(kwam transfervrij over)
Islam Slimani(gehuurd voor 2,5 miljoen euro)
Benzia(gehuurd voor 1,7 miljoen euro)
Ayew(gehuurd voor 1,2 ,miljoen euro)
Frey(2,7 miljoen euro gekocht)
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 609
-: 0
R: 1265
Level 5

Jammer dat Frey best duur was voor hem doen. Ben wele cht een fan van hem. Geeft altijd 100% en lijkt me een leuke gast om in je team te hebben. Hij trainde ook verder toen iedereen op kerst vakantie was.

Ik zie hem als een goede wissel/storm ram. Hij is ook nog jong hij kan zomaar eens uitgroeien tot een spits die er 10 tot 20 intrapt in een seizoen ligt aan het aantal minuten dat hij dan zal spelen.


+: 14
-: 0
R: 101
Level 3

Insallah als je iets te graag wilt, gebeurt het niet. Ik zal dan alleen hopen dat ze oprotten. Bu sezon neydi, berbat ötesi.+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Zes spelers? Zeg maar gerust 14/15... alle eindigende contracten (12) + Kameni, Dirar en heel misschien Eljif bij een goed bod. Over Dirar ben ik momenteel tevreden maar ook hij is een grootverdiener. Moses kan al op rechts en dan halen we een nieuwe LV.

Ik hoef daarbij echt geen 14 spelers terug. Max 25-26 spelers in het elftak is genoeg. Dus 6-7 spelers.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen