Okocha kan als trainer terug naar Fenerbahçe: 'Zie mezelf wel als een coach'


oki
‘Jay jay’ Okocha zou in de toekomst weleens trainer van Fenerbahçe kunnen worden.
De Nigeriaanse middenvelder, die tegenwoordig zaken(voetbalacademie) doet in Nigeria, ziet in zichzelf een toekomstig trainer.
 
De Nigeriaan is gestopt als actieve voetballer en denkt dat hij trainer zal worden. "Ik zie mezelf wel als trainer", zegt hij in gesprek met BeinSports. "Maar ik weet niet of ik bij Fenerbahce  aan de slag zal gaan. We weten immers niet wat de toekomst zal brengen, maar ik zou niet zeggen dat ik geen trainer van Fenerbahce zou willen zijn."
 
"We zullen het zien, maar ik zou er wel graag terug willen komen", vervolgt Okocha die tussen 1996-1998 actief was bij Fenerbahce. "Als ik goed genoeg ben en kwaliteit breng. Ik voel me thuis in Istanbul en in de toekomst hoop ik wel dat ik in ieder geval kan overbrengen wat ik geleerd en gevoeld heb voor deze club."
 
Dankzij zijn techniek wordt Okocha ook regelmatig vergeleken met Diego Maradona. Hij kreeg dan ook een tweede bijnaam, 'De Afrikaanse Maradona.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen