Benzia gaat mogelijk cashen in China of Amerika


abolen
Yassine Benzia denkt dat hij zijn carrière voortzet in Amerika of China.

De middenvelder van Fenerbahce weet nog niet wat hij de komende dagen gaat doen, maar als het aan hem ligt gaat hij naar Amerika of China. Hij wil graag met Algerije meespelen in de Africa Cup 2019 en moet dus speelminuten maken en overweegt hij om toch te vertrekken bij Fenerbahce.
 
"Dat is precies het onderwerp dat we thuis aan de keukentafel bespreken wanneer ik praat met mijn familie of vrienden. Ik weet dat ik in een fase zit waarin ik keuzes moet maken. Ik wil graag spelen en ik heb zoveel gedachten. Het is niet makkelijk, maar we gaan het zien."
 
Benzia mag met Fenerbahce gewoon meetrainen sinds hij gisteren buiten de selectie is gelaten. "Over sommige dingen heb ik al nagedacht, maar ze blijven toch hangen bij me," aldus Benzia tegenover de Turkse pers. Het contract van Benzia loopt tot komende zomer.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Ik hoop dat hij vertrekt, zijn we ook af van zijn 3,4m euro salaris.
Comolli's aankopen in de zomer waren (buiten Jailson) allemaal gefaald en hebben momenteel een nulwaarde.


+: 880
-: 10
R: 2461
Level 5

Voorbeeld van een talent zonder mentaliteit. Echt zonde.+: 79
-: 0
R: 564
Level 4

Kan hij niet gewoon naar IS gebied? Met zo'n kop past hij er goed tussen


+: 14
-: 0
R: 101
Level 3

Ik vond hem zo goed toen begin van het seizoen. Nolduysa erwin koeman dan sonra oldu. Zonde, ik heb liever Benzia en een andere spits. Dan Slimani en Mehmet Ekici.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen