Dirar: "Selectie is hechter geworden onder leiding van Ersun Yanal"


adod
Afgelopen vrijdag wist Fenerbahce in Istanbul eindelijk haar tweede overwinning van 2019 binnen te slepen. Door deze overwinning lijkt er een einde te zijn gekomen aan de moeilijke periode waarin de ploeg zich verkeerde. 

Volgens Nabil Dirar heeft deze moeilijke periode de selectie alleen nog maar hechter gemaakt. “Winnen is nu even belangrijker dan goed voetbal. Het gevoel in het elftal is dankzij Ersun Yanal beter geworden, we zijn in elkaar blijven geloven.” aldus Dirar tegenover FB TV.
 
De vleugelaanvaller geeft aan dat de doelstelling is om dit seizoen in top 5 te eindigen in de Super Lig. Deze plek geeft recht op een Europa League-ticket. Of de ploeg van Yanal dit nog kan bereiken, is de vraag, want het verschil met nummer vijf Trabzonspor bedraagt met nog 15 wedstrijden te gaan tien punten.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Je kan zeggen wat je wilt over hem, maar het blijft een strijder die gewoon doorspeelt met conditie. Daarnaast heeft Dirar met Isla op de rechterkant een verbazingwekken de duo gevormd laatste wedstrijd tegen Göztepe.
Hopen dat Hasan Ali en Moses op links zo'n prestatie kunnen neerleggen.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Van Hasan hoef je geen verwachtingen op aan te houden. Dat is vragen om teleurstellinge n.+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6

Dat hoefde je ook niet bij Dirar, maar kijk eens.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Alba yobaz gibi cevap verme bi aq. Dirar heeft 1 seizoen gespeeld. Hasab heeft 6 seizoenen gespeeld. En onder verschillende coaches.


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6

Ik reken erop dat ook Hasansio verborgen krachten heeft.


+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

Deze man is een echte paard de laatste tijd. Blijft rennen 90 min lang :eek: volgens mij doet hij wat Canan Karatay heeft gezegd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen