'Mijn contract loopt af, maar heb wel een optie om het te verlengen'


avelbe
Mathieu Valbuena weet niet of hij volgend seizoen actief is voor Fenerbahce. 

De Franse middenvelder, die al sinds 2017actief is in Istanbul na zijn vertrek bij Olympique Marseille, ligt nog tot medio zomer vast in de Saracoglu. De 34-jarige Fransman geeft aan dat er nog niet met Fenerbahce is gesproken over een langere samenwerking.
 
"Mijn contract loopt aan het einde van het seizoen af, waarbij ik wel een optie heb om het automatisch te verlengen. Het is dus afwachten. Ik heb tot nu toe 19 wedstrijden gespeeld en als ik de 20 bereik wordt mijn contract automatisch verlengd voor 1 jaar.
 
“Als het van beide kanten nog bevalt, dan sluit ik zeker niet uit dat er nog een seizoen bij komt", zegt de ervaren middenvelder in een interview met Turkse pers.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Bi [****] git je verdient 3,5m euro als bankspeler en je leidt balverlies waardoor we doelpunten krijgen. Ons bestuur moet met hem om de tafel dat hij volgend seizoen maar 1m euro moet krijgen anders de deur uit.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Dat is lastig als het automatisch verlengd wordt. In de zomer moeten we hem kwijt. Samen met Soldado. Wat we er ook voor krijgen.+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Soldado kan je nog in de zomer verkopen maar Valbuena is moeilijk.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Valbuena'yi 1 milyona satsan yine iyi. Zolang je hem kwijt bent. Dediğim gibi, ne cikarsa iyi.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen