Moses: "Comolli was een van de redenen dat ik voor Fenerbahçe koos"


amkel
Victor Moses, de kersverse aanvaller van Fenerbahce heeft dinsdag interessante uitspraken gedaan over zijn transfer naar de Turkse topclub.

“Als ik eerlijk moet zijn is de Turkse competitie heel groot. Ik heb veel onderzoek gedaan voordat ik naar Turkije kwam. Heb veel verzameld over de Turkse competitie en merkte ik dat de supporters het voetbal in Turkije nog mooier maken. Natuurlijk heb ik contact gehad met ex-Fenerbahce voetballers die ik ken. 
 
“Ze hebben mij Fenerbahce aangeraden en ik denk dat dit een ervaring voor mij zou zijn. Fenerbahce is een grote club dat hoef ik niet uit te leggen. Een van de grootste redenen dat ik voor Fenerbahce heb ik gekozen was Damien Comolli. Ik heb een goed gesprek gehad met hem en daarnaast wou voorzitter Ali Koc met mij praten. Hij wou ook heel graag dat ik zou komen. Ik ga mijn best doen en ik hoop dat ik de supporters blij kan maken,” aldus Victor Moses tegenover Sporx.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen