"Turkije en China zijn niet interessant"


ajuan
Juan Mata buigt zich over zijn toekomst. Toch zal de Spanjaard niet bij elk aanbod toehappen, benadrukt zijn zaakwaarnemer.

Fenerbahçe, dat Juan Mata op het oog zou hebben als opvolger van Giuliano, is kansloos.
 
"Turkije vindt hij niet interessant en China ook niet", legt zaakwaarnemer Joyce Moreno aan JM10Sports. "Hij denkt niet aan een vertrek om ergens anders meer geld te verdienen. Hij luistert, kijkt om zich heen en neemt vervolgens een besluit. Weggaan om het weggaan is zinloos. Als hij vertrekt, moet hij ergens iets extra's kunnen krijgen. Hij is nog maar 30-jaar en wil in Europa voetballen. Ik zou niet weten waar zijn hart zou liggen. We gaan het allemaal zien,” aldus Moreno.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen