"Turkije en China zijn niet interessant"


ajuan
Juan Mata buigt zich over zijn toekomst. Toch zal de Spanjaard niet bij elk aanbod toehappen, benadrukt zijn zaakwaarnemer.

Fenerbahçe, dat Juan Mata op het oog zou hebben als opvolger van Giuliano, is kansloos.
 
"Turkije vindt hij niet interessant en China ook niet", legt zaakwaarnemer Joyce Moreno aan JM10Sports. "Hij denkt niet aan een vertrek om ergens anders meer geld te verdienen. Hij luistert, kijkt om zich heen en neemt vervolgens een besluit. Weggaan om het weggaan is zinloos. Als hij vertrekt, moet hij ergens iets extra's kunnen krijgen. Hij is nog maar 30-jaar en wil in Europa voetballen. Ik zou niet weten waar zijn hart zou liggen. We gaan het allemaal zien,” aldus Moreno.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Eyvallah... Als jij denkt dat je in de Europese top kan blijven spelen moet je er vooral voor gaan. Maar absoluut niet verwachten dat een Turkse Top Club jou nog gaat halen op je 33e. Niet alleen Fener. Ook Gala en BJK. Een topclub met zelfrespect gaat hier geen bod meer voor doen. Keuze respecteren en passeren.

Behalve dat we zijn salaris al met moeite zouden kunnen betalen is dit nogal respectloos. Alsof we niet in Europa spelen. Triest, want wij hebben onszelf in deze situatie gebracht.


+: 3159
-: 0
R: 4939
Level 5

Juan Mata verdient meer dan 10.000.000 euro per jaar, dus voor het geld zou hij niet naar Turkije hoeven te komen.

Die Engelsen en Nederlanders doen alsof spelers alleen naar Turkije komen voor het geld, maar geloof me als ze de salarissen in Engeland halveren loopt er ook veel leeg daar.+: 79
-: 0
R: 564
Level 4

Gelmezsen gelme lan, bizde ölmedik senin için. Türkiyenin bokunu ye

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen