Niang: "Benzia blijft gewoon trainen bij Fenerbahçe"


abiz
Djibril Niang, de zaakwaarnemer van Yassine Benzia heeft vandaag interessante uitspraken gedaan over de toestand van de middenvelder bij Fenerbahce.
De Algerijnse middenvelder werd dinsdagochtend verrassend niet opgenomen in de 28-koppige selectie van Fenerbahce. Dat betekent dat Benzia officieel niet mag uitkomen voor Fenerbahce.
 
“Benzia is tot medio juni 2019 speler van Fenerbahce en hij zal tot die tijd blijven. Het bestuur heeft ons duidelijk gemaakt dat ze niet verder willen gaan met Benzia. Zijn contract loopt in juni af en zal tot die tijd trainen met Fenerbahce. Volgend seizoen zal hij niet meer te bewonderen zijn bij Fenerbahce en keert hij terug naar Lille,” aldus Niang tegenover Global nieuws.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen