Officieel: Benzia mag niet meer voor Fenerbahçe spelen


abyu
Yassine Benzia kreeg afgelopen twee wedstrijden een kans van Ersun Yanal om in de basis te starten.
Ondanks hij af en toe werd uitgefloten door de harde kern speelde hij tegen Malatyaspor 65 minuten lang goed voetbal. Tijdens de wissel maakte Benzia weer handgebaren richting de dug-out en kreeg hij woordenwisseling met trainer Ersun Yanal. Hij werd woedend omdat hij werd gewisseld, maar zijn handgebaren gaat hem te duur staan want hij is vandaag niet opgenomen in de 28-koppige selectie. Dat betekent dat Benzia in de tweede helft van het seizoen niet mag spelen voor Fenerbahce.
 
Benzia werd eerder ook niet opgenomen in de UEFA selectie. De Algerijn mag gewoon trainen met de selectie en krijgt gewoon zijn salaris van Fenerbahce. Medio juni gaan de wegen scheiden met de middenvelder.
 
Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği kadro şu şekilde:
 
Volkan Demirel, Harun Tekin, Andre Ayew, Islam Slimani, Michael Frey, Jailson, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Oğuz Kağan Güçtekin, Victor Moses, Miha Zajc, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Alper Potuk, Mahsun Çapkan, Burak Albayrak, Tolgay Arslan, Deniz Yılmaz, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Mauricio Isla, Roberto Soldado, Eljif Elmas.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 880
-: 10
R: 2461
Level 5

El kol hareketi kendine girdi. BJK kan hier wat van leren


+: 1699
-: 0
R: 3880
Level 5
+1

Tegen Galatasaray ging hij ook zeiken, toen hij gewisseld werd. Hij zei dat hij er van had geleerd en bood zijn excuses aan, als je dit dan weer doet dan gebeuren er zulke dingen. Goed gehandeld van Fb.+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Weggegooid geld

Ik zei al meteen dat dit een flop zou zijn.. Adam kendini Messi zannediyor.. 2 kapbewegingen en hij dacht dat ie wat voorstelde.. Paraniza yazik


+: 638
-: 0
R: 1355
Level 5

Ferdi kadioglu zag ik ook niet in de lijst. Fener kan echt niet omgaan met jonge spelers. Zou gewoon naar Bjk of Gs moeten gaan.


+: 609
-: 0
R: 1265
Level 5
+1

Kadioglu valt nog onder de -21 regel. Die spelers hoef je geloof ik niet in te schrijven man. Hij mag gewoon spelen maar hoeft niet ingeschreven te worden.


+: 638
-: 0
R: 1355
Level 5

Edit:

Je hebt gelijk, Ferdi en Berke kunnen nog altijd spelen u21 regel.+: 609
-: 0
R: 1265
Level 5
+1

Klopt bro dat komt om dat je een aantal zelf opgeleide spelers moet inschrijven! Dus van je eigen jeugd opleiding.


+: 609
-: 0
R: 1265
Level 5
+1

Deze jongen kan aardig voetballen maar laat het gewoon niet zien. Als je dan ook nog dit soort poep gedrag vertoond moet je ook gewoon oprotten.

Als je dan kijkt hoe Slimani zich gedraagt kan hij een groot voorbeeld aan nemen.

De wissel was ook gewoon terecht hij liet niks bijzonders zien. Heb het vaker gezegt nooit meer dan 1 maximaal 2 noord afrikanen in je team je ziet wat er van komt.


+: 328
-: 0
R: 671
Level 4
H09

copun teki yav, arap oyuncudan hayir gelmez.


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Misschien dat we hem kunnen onderverhuren aan een Arabische of Chinese club en zo af kunnen zijn van zijn salaris. Echt een waardeloze speler is Benzia, we weten niet eens op welke positie hij echt kan schitteren.+: 609
-: 0
R: 1265
Level 5

Niemand zou hem willen. Hij heeft 1 assist gegeven verder niks en heeft zijn gedrag niet mee. Dit is wel Comolli zijn grootste fout vind ik.

Ik bedoel zelfs Slimani is ""gewoon"" ingeschreven.


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6

Noord-Afrikaan işte wat verwacht je anders. Met zulke spelers moet je niet de zee in willen gaan.


+: 4020
-: 0
R: 3491
Level 5

Heb Feghouli niet 1x problemen zien maken ondanks hoe Terim hem behandeld heeft. Als je genoeg geld in ze pompt blijven ze stil. :D


+: 5
-: 0
R: 14
Nieuw

sifir tolerans hadi git durma


+: 1403
-: 0
R: 2080
Level 5

Benzia is een goede speler eigenlijk... jammer.+: 6
-: 0
R: 60
Level 2

Benzine is een goeie speler alleen wat ie moet verbeteren is meer kracht en war minder skills en hij mag blij zijn dat ie tenminste mag spelen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen