Officieel: Benzia mag niet meer voor Fenerbahçe spelen


abyu
Yassine Benzia kreeg afgelopen twee wedstrijden een kans van Ersun Yanal om in de basis te starten.
Ondanks hij af en toe werd uitgefloten door de harde kern speelde hij tegen Malatyaspor 65 minuten lang goed voetbal. Tijdens de wissel maakte Benzia weer handgebaren richting de dug-out en kreeg hij woordenwisseling met trainer Ersun Yanal. Hij werd woedend omdat hij werd gewisseld, maar zijn handgebaren gaat hem te duur staan want hij is vandaag niet opgenomen in de 28-koppige selectie. Dat betekent dat Benzia in de tweede helft van het seizoen niet mag spelen voor Fenerbahce.
 
Benzia werd eerder ook niet opgenomen in de UEFA selectie. De Algerijn mag gewoon trainen met de selectie en krijgt gewoon zijn salaris van Fenerbahce. Medio juni gaan de wegen scheiden met de middenvelder.
 
Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği kadro şu şekilde:
 
Volkan Demirel, Harun Tekin, Andre Ayew, Islam Slimani, Michael Frey, Jailson, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Oğuz Kağan Güçtekin, Victor Moses, Miha Zajc, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Alper Potuk, Mahsun Çapkan, Burak Albayrak, Tolgay Arslan, Deniz Yılmaz, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Mauricio Isla, Roberto Soldado, Eljif Elmas.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen