'Fenerbahçe biedt Skrtel contractverlenging aan'


akkozd
Fenerbahce ziet nog toekomst in Martin Skrtel. 

Volgens Hurriyet biedt de Turkse topclub de verdediger een nieuw contract aan. Hoewel Skrtel een contract heeft tot medio 2019, werd volgens de ochtendkrant in een gesprek gepraat over het openbreken, verlengen en verbeteren van de verbintenis.
 
Het gaat om een 2-jarige contract, waarbij Skrtel 3 miljoen euro gaat verdienen per jaar. Het is nog onduidelijk of de Slowaak in Istanbul wil blijven, want AS Roma en Juventus willen de verdediger ook strikken. Skrtel mag over een paar maanden transfervrij vertrekken.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Hij is al 34, zijn ze de weg kwijt om 3m euro te geven aan een 34-jarige verdediger.
Gewoon 2m euro salaris, anders mag die opzouten naar Juventus. Dan kunnen wij een jongere en goedkopere verdediger vinden voor 5-6m euro met 500k-1m euro salaris.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Wat betreft salaris ben ik het met je eens. Dit betekent wel dat we in de zomer alsnog 5 transfers nodig zullen hebben.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen