Castillo: "Ik had een akkoord bereikt met Fenerbahçe, maar…


acusts
Nicolas Castillo verlaat Benfica voor het Mexicaanse Club America. Dat maakte de Mexicaanse club onlangs bekend op Twitter. 

In anderhalf jaar Mexico maakte hij indruk want het Portugese Benfica besliste om Castillo voor bijna 8 miljoen terug naar Europa te halen. Na een half jaar Portugal keert Castillo nu dus al terug naar Mexico. Club America zou iets meer dan 8 miljoen euro betalen voor de 25-jarige spits.  
 
Fenerbahce was ook druk bezig om Nicolas Castillo aan te trekken. De Chileense spits maakte vandaag interessante uitspraken over de Turkse topclub tijdens de persconferentie in Mexico.
 
“Ik ben heel blij om hier te zijn. Het klopt dat ik een aanbieding heb gehad van Fenerbahce. De Turken waren heel serieus met mij en ik had een akkoord bereikt, maar toen kreeg ik een telefoontje van Club America voorzitter en veranderde ik van mening. Ik heb mijn keuze gemaakt en dat was voetballen voor Club America in Mexico,”aldus Castillo.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen