Skrtel weigert contract te verlengen en zint op vertrek bij Fenerbahçe


asko
Het leek er lange tijd op dat Martin Skrtel een nieuw contract zou gaan tekenen bij Fenerbahce. 

Nu weet Turkse media te melden dat de Slowaakse verdediger per se wil vertrekken. Skrtel zint op een transfer naar de Serie A komende zomer.
 
Afgelopen zomer had Juventus al interesse in de verdediger. Fenerbahce weigerde Skrtel van de hand te doen. Nu lijkt een vertrek van Martin Skrtel aanstaande, waardoor er een plekje in de verdediging vrij komt.
 
De Slowaak heeft in Istanbul nog een contract tot medio 2019.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Ze moesten hem in winter-transfer periode gewoon verkopen voor 2m. Dan was je ook af zijn 2m salaris. Met Sadik en Serdar hadden we al genoeg voor SL. EL gaan we toch niet redden.


+: 638
-: 0
R: 1355
Level 5

2m salaris? Hij krijgt 91 000 euro p/w+: 1699
-: 0
R: 3880
Level 5

Het liefst zie ik Skrtel nog één jaar blijven, maar zonder EL voetbal is zijn salaris gewoon te veel. Misschien als hij een salaris verlaging accepteert.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Skrtel gaat echt niet voor een lager salaris blijven. Jammer maar helaas. We moeten dan maar 1 extra transfer doen of hopen dat Reyes zich kan bewijzen bij Leganes. Ik denk dat het transfer wordt.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Hij wil niet nog een jaar tegen degradatie vechten.. Is ook al 35


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Je kan een speler niet dwingen te blijven. Voor hetzelfde salaris zie ik hem echter ook niet blijven. Dit kan toch nog goed uitpakken voor ons. Een nieuwe verdediger halen voor een lagere salaris en grootverdieners laten gaan.

Jammer. Als hij blijft zeg ik geen nee, als hij vertrekt huil ik er ook niet meer om. Ik wens hem het beste.+: 547
-: 0
R: 2050
Level 5

Hij is eigenlijk al overbodig, Fener heeft daarvoor te veel centrale verdedigers gehaald.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Fenerbahce heeft drie echte CV's. Serdar is blessure gevoelig. Persoonlijk zou ik Serdar dan meer rouleren. Reyes is er nog maar hij kan beter eerst waarmaken bij Leganes voordat hij wellicht terug wordt genomen.


+: 6
-: 0
R: 60
Level 2

Gewoon naar saudi Arabië voor paar miljoentjes

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen