Serdar Aziz: "Ik wou graag het logo van Fenerbahçe kussen"


ambuls
Na Tolgay Arslan is nu Serdar Aziz van Fenerbahce het gesprek van de dag.
Tolgay maakte de Besiktas-supporters woedend door te zeggen dat hij nooit het logo van Besiktas had gekust. Vervolgens zei hij dat hij voor het eerst een logo heeft gekust en die was van Fenerbahce. De ex-speler van Besiktas haalde het bloed uit de nagels bij Besiktas-supporters.
 
Dit keer maakte ex-Galatasaray verdediger Serdar Aziz interessante uitspraken over het logo van Fenerbahce tegenover Beyaz Tv.
 
“Ik wou graag het logo van Fenerbahce kussen en dat heb ik gedaan. Het kwam vanuit mijn hart en daarom heb ik het gedaan,” aldus Serdar Aziz tegenover Beyaz Tv.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen