"Ik denk dat Fenerbahçe op de 5, 6 of 7de plaats gaat eindigen"


ridvandilmen1
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"De kans dat Fenerbahçe kampioen wordt is klein. De kans dat ze in de top 5 eindigen is groter. Ik denk dat Fenerbahçe op de 5, 6 of 7de plaats gaat eindigen. Kun je dan naar Europa? Nee. Hebben ze een andere kans om naar Europa te gaan? De Europa League beker winnen. Waarom zou dit niet kunnen? De kans is klein, maar het is toch het proberen waard."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

65 punten max te behalen...

Klein ne aq Ridvani? Yok. Sifir. Zero.

Europa League beker mag je in je billen stoppen. Zenit'i geçecezde Avrupa kupasini alacazda..

We worden max 4e. Als we onze winstreak kunnen voortzetten kunnen we tussen 8e en 4e plaats eindigen. Er moet heel wat goed gaan om Europees voetbal te behalen.


+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

Ik zie de 4e plaats al een beetje te hoog als je zo kijkt.+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Maximaal haalbare. Niet dat het gaat gebeuren maar hoger dan een 4e plaats zie ik niet gebeuren. Trabzonspor, Yeni Malatyaspor of Beşiktaş word 3e. De andere twee kunnen we misschien passeren. Persoonlijk hoop ik dat BJK tweede wordt en Malatya de beker pakt.


+: 6
-: 0
R: 60
Level 2

Gewn ff winstreeks dan kunnen we wel top6 komen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen