“Eind mei moeten wij 60 miljoen euro winst hebben gedraaid, anders ....”


alikoc1
Ali Koç, de voorzitter van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“We zijn naar UEFA gegaan en hebben daar een presentatie gehouden. Volgens mij verliep het gesprek goed. Eind mei moeten wij 60 miljoen euro winst hebben gedraaid om alsnog aan de voorwaarden van UEFA te voldoen. Dat is onmogelijk. Dat hebben wij aan hun verteld. Wij hebben een kapitaalverhoging voorgesteld. (Bij een kapitaalverhoging verhoogt een onderneming haar kapitaal door bijkomende aandelen uit te geven, bijvoorbeeld om een belangrijke investering te kunnen financieren). Zoiets zijn ze niet gewend. Fenerbahçe is een vereniging en heeft geen eigenaar. Ik weet niet of ze het gaan accepteren. Hoogstwaarschijnlijk gaan ze het als inkomen meetellen, maar dat is niet genoeg. Wij komen 60 miljoen euro tekort. UEFA accepteert ook een fonds als inkomen. Misschien kunnen wij dit inzetten om de problemen met Financial Fair Play op te lossen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen