Tolgay: "Heb nooit het logo op het shirt van Besiktas gekust"


alogof
Fenerbahce-middenvelder en nieuwe transfer Tolgay Arslan maakte vrijdagavond na het 2-0 gewonnen duel tegen Goztepe interessante uitspraken.

“Wij hebben verdiend gewonnen en ik ben heel erg blij dat ik na 3,5 maand speelminuten heb gekregen. Langzaam ga ik me aanpassen aan mijn ploegmaten en ik wil nogmaals de supporters bedanken dat ze mij vandaag hebben gesteund. Het was geweldig. Ik hoop dat we volgende weekend ook winnen en een reeks kunnen pakken.
 
“Toen ik voor het eerst naar Istanbul kwam merkte ik dat Fenerbahce de grootste club van Turkije was. Mijn ex-ploegmaten en voetbalvrienden hadden ook hetzelfde verteld over Fenerbahce. Iedereen mag zeggen wat hij wil over mij, maar ik heb nog nooit in mijn leven een logo van een club gekust. Ook die van Besiktas niet! Dit is de eerste keer dat ik het logo van een club kus en dat is Fenerbahce. Ik ben heel erg blij hier,” aldus Arslan.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen