Victor Moses maakt eerste treffer, Fenerbahçe wint weer


avcoz
Victor Moses heeft zijn eerste treffer van dit seizoen te pakken na twee invalbeurten. 

De buitenspeler van Fenerbahce droeg daardoor flink bij aan de 2-0 zege op Goztepe en blijft met zijn ploeg op koers richting de top vijf. Door de zege stijgt Fenerbahce naar plek 12 met 23 punten. 
 
Moses kwam als invaller bij een 1-0 stand (doelpunt Soldado) binnen de lijnen en zorgde met een goed spel en doelpunt voor de beslissende 2-0, waardoor het gat met Besiktas zeven punten is.
 
De ploeg van Ersun Yanal speelde een sterke eerste helft  en kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via een doelpunt van Soldado. De Spanjaard verzuimde na de 1-0 enkele kansen voor het doel van Goztepe. Na de rust was het weer Fenerbahce dichtbij een treffer, maar die viel pas in de 73e minuut via Moses. De Nigeriaan viel in de 64e minuut in en maakte indruk met zijn spel en doelpunt. Van de nieuwe transfers kreeg Tolgay Arslan ook speelminuten. Ook Benzia maakte veel indruk met zijn spel bij Fenerbahce. 
 
FENERBAHÇE: 2 - GÖZTEPE: 0
 
Stadion: Ülker
 
Arbiter: Suat Arslanboğa, Sekan Ok, İsmail Şencan
 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla, Neustaedter, Sadık Çiftpınar (Dk. 70 Jailson), İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Benzia (Dk. 64 Tolgay Arslan), Mehmet Ekici, Dirar, Ayew (Dk. 64 Moses), Soldado
 
Göztepe: Beto, Gassama, Reis, Titi, Agbenyenu, Borges, Alpaslan Öztürk (Dk. 54 Deniz Kadah), Serdar Gürler (Dk. 89 Gouffran), Castro, Halil Akbunar (Dk. 46 Yasin Öztekin), Jerome
 
Doelpunten: Dk. 7 Ayew, Dk. 73 Moses (Fenerbahçe)
 
Rood: Dk. 50 Jerome (Göztepe)
 
Geel: Dk. 32 Halil Akbunar, Dk. 33 Castro, 90+3 Yasin Öztekin (Göztepe), Dk. 37 Ayew, Dk. 45+1 Neustaedter, Dk. 65 Mehmet Topal (Fenerbahçe)
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen