Zahjc was al eerder gescout: 'Maar financieel lukte het ons niet om hem te halen'


acoms
Fenerbahce sportief directeur Damien Comolli had de aanvallende middenvelder namelijk al eerder op het oog.

Comolli, de talentenspeurder die voor Fenerbahce werkzaam is in Istanbul, tipte de Sloveense middenvelder al eerder bij Fenerbahce. "Maar toen gebeurde daar niet veel mee omdat hij voor ons financieel niet haalbaar was. Wij hebben hem 1 jaar lang gevolgd", zegt Comolli. "Nu is het alsnog tot een transfer gekomen en ik denk dat Zahjc en Fenerbahce veel plezier aan elkaar kunnen beleven. Hij heef zich zeker de laatste maanden bij Empoli ontwikkeld. De wisselvalligheid is steeds meer uit zijn spel verdwenen, zijn ondergrens is omhoog gegaan. Hij is volwassener en constanter geworden."
 
De 24-jarige Zahjc speelde sinds 2016 bij Empoli, waar men in een 4-2-3-1-systeem opereert. Voor zijn periode bij de Italiaanse club speelde Zahjc echter in een 4-3-3-systeem bij Olimpija. "De speelwijze bij Fenerbahce is gezien zijn verleden bij die clubs niet nieuw voor hem", weet Comolli. "Hij heeft kwaliteiten om zowel aanvallend als verdedigend te spelen, in de Serie A wisselde hij ook tijdens wedstrijden regelmatig van positie. Maar bij Fenerbahce  zullen ze hem vooral als nummer tien gaan gebruiken."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen