Bijna officieel: Tolgay Arslan van Besiktas naar Fenerbahçe


sondakikafb
Fenerbahçe heeft na maanden overleg een akkoord bereikt met Besiktas voor de transfer van Tolgay Arslan.
Althans, dat melden diverse Turkse media. Besiktas krijgt 2,5 miljoen euro en Sener Özbayrakli. Hiernaast laat Tolgay Arslan 400.000 euro aan achterstallig salaris achter bij Besiktas. Verwacht wordt dat de transfer binnen enkele dagen bekend zal worden gemaakt. Sener Özbayrakli gaat 1 miljoen euro verdienen bij zijn nieuwe club. Wat voor een contract hij gaat tekenen is nog niet bekend.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (23) 


+: 4020
-: 0
R: 3491
Level 5
+2

FLASH: Beide spelers zijn samen gesignaleerd om de transfer te finaliseren.

upload.wikimedia.org/.../...


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5
+2

Goed geprobeerd maar iedereen ziet dat dit Eren en Serdar zijn+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Guldum.

Komt ook door dat profiel foto van je


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

3 mil en een back up rb. Dat is niet verkeerd.

Er moet nu wel echt een centrale middenvelder gehaald worden.


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

We zijn verlost van Sener, dat is al een pluspunt want Isla en Dirar zijn al op RB. Hij is een goede speler voor de breedte, en eerlijk gezegd heeft hij niet veel concurrentie. Een Tolgay - Elif (Jailson)- Ekici middenveld lijkt me niet verkeerd. Su Topaldan kurtulak artik mk.
Er wordt gesproken over 2-2,5 mil transfersom, afwachten op officieel persbericht. Hoeveel salaris gaat Tolgay krijgen vraag ik me ook af.

Komt Castillo echt naar FB?


+: 9051
-: 0
R: 13593
Level 6

Zijn salaris bij ons was rond de 2 miljoen, ik denk niet dat die minder gaat accepteren.+: 58
-: 0
R: 278
Level 3

InsAllah pakt hij zijn goede vorm dan is hij prc wat wij nodig hebben en voor sener ja sener die is echt shit en we hebben al dirar die op die positie kan


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6

Zijn goede vorm is in 40 wedstrijden 0 doelpunten 7 assists.


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Bunu sen deme bari mAl.batros... Jij diegene die 2016-17 zei dat Oguzhan en Tolgay geen assists hoeven te geven want ze geven al "voorassists"

hssktr ordan aq Cakma Ertem Seneri


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6

Ik weet van mezelf dat ik dat vaak gezegd heb over Oguzhan. Ik heb bij Tolgay vaak gezegd dat hij zijn fysiek goed gebruikt maar ook de zelfvertrouwen heeft van Modric waardoor hij vaak de bal achterin verliest. Ik herinner niet vaak een “préassist” van Tolgay. Maar dat hij ook 2 doelpunten heeft in 5 jaar, moet toch een belletje laten rinkelen bij je?

De Besiktas fans zijn een soortvan verdeeld, de ene helft is een Oguzhan liefhebber en de andere helft een Tolgay liefhebber. Ik behoor duidelijk tot de Oguzhan liefhebbers. Ik zag hem het liefst spelen altijd.

Toen Dorukhan in de zomer was aangetrokken, zei ik al dat hij een betere speler is dan Tolgay. En wat blijkt, mubarek dürüm, iyiki yemiş Tolgay o dürümü.

Ik wens hem veel succes bij jullie. Ik ben blij met Şener en 2,5 miljoen.+: 9051
-: 0
R: 13593
Level 6

Alba, dat hij niet scoort betekent niet dat hij niet van waarde is geweest. Toen Talisca werd geschorst in de laatste weken van 2016-2017 stond Tolgay op en sleepte ons door die belangrijke periode heen. Vanwege zijn positie kun je sowieso niet verwachten dat hij veel scoort, dan moet hij wat extra's hebben, zoals een afstandschot. Atiba heeft toch ook nauwelijks gescoord in die 6 jaar?


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Idd Bona
Die ene jongen met vogelnaam kijkt volgens mij geen wedstrijden. Oguzhan heeft idd betere statistieken maar die zijn allemaal tegen Kebabspor en co. Nog nooit iets gepresteerd tegen de betere clubs terwijl ik Tolgay zo vaak goed heb zien spelen in belangrijke games. Als hij dezelfde kansen kreeg als de gehypede Oguzhan spraken we niet over dit.


+: 9051
-: 0
R: 13593
Level 6

Die wedstrijden tegen Kebabspor maken je uiteindelijk wel kampioen. Oguzhan werd de man van de kleine wedstrijden genoemd, winnen we die kleine wedstrijden nu? Oguzhan speelde hele goede derby's in het seizoen 2015-2016. Thuis tegen Fener en uit tegen GS gaf hij de steekpass waaruit de assist kwam voor het winnende doelpunt.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5
+1

Winnen we die wedstrijden nu wel met Oguzhan?

De steekpassss waaruitttt de assistttttttt kwammmm

Oh nu tellen die voorassists opeens wel.

Konustukca batiyorsun


+: 9051
-: 0
R: 13593
Level 6

Ik heb nooit gezegd dat de voorassists niet tellen, maar je hebt voorassists waarbij de bal op een normale manier aan de assistgever wordt gespeeld en je hebt voorassists waarbij de verdediging van de tegenstander weg wordt gezet. Kijk bijvoorbeeld naar dat doelpunt van Gomez uit tegen GS, Oguzhan geeft de steekpass waardoor 2 of 3 GS-spelers buitenspel staan, het enige wat Cenk hoeft te doen is de bal naar rechts tikken. Als je dit verschil niet in ziet, kan ik er weinig aan doen.+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Tuurlijk zie ik dat verschil wel in, en mijn excuses het was Alba die dat zei van voorassists.

Maar dat moment tegen Gs is ook het enige wat je kunt noemen van Oguzhan in al die jaren.

De derby vorig jaar waar we Gs alle hoeken van Vodafone Park lieten zien was hij ook goed maar dat was elke speler in die wedstrijd.


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6
+1

Dorukhan > Tolgay


Nogmaals, er zijn tientallen spelers als Tolgay in Turkije. Hij is niet bijzonder, echt niet. Zelfs Musa Cagiran had hem kunnen vervangen.

En Bona het enige wat je van Tolgay noemt als we in een discussie zitten, zijn die wedstrijden aan het einde van het seizoen. Baska bisey yapti mi bu cocuk, op de wedstrijden tegen Napoli en Monaco na?

Doelpunten en assists is niet alles, maar nogmaals, 0 doelpunten in de competitie in 5 jaar. Dan moet er een belletje gaan rinkelen.


Doo jongon mot vogolnoom :cry:

Hoo hooft moon hort gobrokon


+: 2573
-: 0
R: 9876
Level 5

Hahahahah senol heeft alweer zijn wens! Naast een versleten RA hebben we nu een shit RA! Nice job :yip:


+: 15
-: 0
R: 93
Level 2
+1

Sener + 2,5.

We zijn hier genaaid. Dat weten jullie toch? Een speler die niet inde selectie komt omdat hij niet voldoet aan sg. Geef je je RB. Kafa kafaya oke maar 2,5. Fikooo iyi is cikardi.+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

We hebben twee RB over. Şener is waardeloos en is echt niet in een betere schuit als Tolgay. Enige verschil is dat Tolgay nog waarde heeft, wat wel snel kan dalen.


+: 4691
-: 0
R: 8943
Level 5

Tolgay heeft nog waarde? Laat me toch niet lachen. Ik ben blij dat Tolgay weggaat. Voegt geen fuck toe. Fiko heeft FB belazerd. 2,5 miljoen+Şener is niet verkeerd.


+: 547
-: 0
R: 2050
Level 5

Tolgay is een slimme voetballer die met simpele bewegingen spelers op de verkeerde voet kan zetten.

Ik heb altijd gewild dat hij meer kansen kreeg maar als je ziet hoe Dorukhan bv zijn kansen pakt en Tolgay dat montjes maat heeft bewezen zegt dat wel iets.

Slimme transfer om hem weg te doen en Sener daarvoor in de plaats te halen. Prima back en lost een groot probleem bij ons op.


+: 79
-: 0
R: 564
Level 4

Konden we niet Ismail Köybaşı ruilen ipv Şener? Şener speelt af en toe goede wedstrijden, Ismail nooit.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen