Ali Koç: "Wij gaan 3 of 4 spelers aantrekken, maar…"


alkoz
Ali Koç maakte na het 3-2 gewonnen duel tegen Malatyaspor interessante uitspraken tegenover de Turkse pers. Hij vertelde het een en ander over de transfers van Fenerbahce.

“Ersun Yanal wil graag het middenveld en vleugels versterken. Wij zijn bezig met nieuwe transfers. Op welke plaatsen? Nou, we willen 3 of 4 transfers verrichten, maar we kunnen ook 1 of 2 transfers halen. Het is niet makkelijk om een transfer te verrichten in de winterstop. De ploeg van Ersun Yanal hebben we al met Sadik en Moses versterkt. Binnen twee dagen volgen andere transfers,” aldus Ali Koc.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen