Besiktas wijst nieuw bod op Tolgay Arslan af


tolgayarslan
Fenerbahçe heeft Tolgay Arslan nog niet opgegeven.
De Turkse topclub had eerder 1,75 miljoen euro en Şener Özbayraklı aangeboden aan Besiktas, maar die werd afgewezen. Volgens Haber1903 heeft Fenerbahçe dit keer 2,5 miljoen euro geboden voor de Duitse Turk, maar ook dat bod werd afgewezen door Besiktas. Het is niet bekend of Fenerbahçe binnenkort met een nieuw bod zal komen. Besiktas wil minimaal 5 miljoen euro voor zijn voetballer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3734
-: 0
R: 7952
Level 5

Tja... salaris betalen tot 2022 of af komen... maar wel naar een rivaal.


+: 1699
-: 0
R: 3880
Level 5

2,5/3 miljoen + Sener is het maximale in mijn ogen, na de wedstrijd tegen Ümraniyespor zag je hoe waardeloos Sener is.+: 6
-: 0
R: 60
Level 2

Als ze hem niet verkopen dan doeiiiiii betaal maar zn salaris voor poep


+: 1516
-: 0
R: 3298
Level 5

Sener + 1,5 miljoen transfersom (geen cent meer).
Tolgay zijn salaris moet rond de 1,75 liggen.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Ik zou wel een middenveld Tolgay/Dorukhan willen zien.. Atiba is bijna met pensioen, Oguzhan is kapot, Necip is een amateur dus eigenlijk is het heel stom om Tolgay weg te doen.

Sener hoeven we niet, betaal maar 3 mil dan mag Tolgay weg

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen