'Fenerbahçe biedt 2 miljoen euro voor Leroy Fer'


aleros
Leroy Fer staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van Fenerbahce. 

De doorgaans goed ingevoerde Sky Italia -journalist Gianluca Di Marzio meldt maandagmiddag dat Fenerbahçe bezig is met de komst van de elfvoudig international van het Nederlands elftal, die over een aflopend contract beschikt.
 
Een delegatie van de club uit de Super Lig bekeek de middenvelder al maanden. De Turkse topclub wil de 29-jarige middenvelder per direct overnemen van Swansea City. 
 
Fer leek eerder nog naar Liverpool te verkassen, maar de clubs kwamen er op het laatste moment niet uit. Nu wil Fenerbahce zijn slag slaan voor 2 miljoen euro. Leroy Fer ziet het wel zitten om in Turkije te voetballen.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen