'Serieuze interesse' van Southampton in Islam Slimani


asloom
Islam Slimani speelt vanavond niet mee in het competitieduel met Malatyaspor.
De reden is dat er concreet serieuze belangstelling is getoond voor de spits. Club en speler hebben daarom in goed overleg besloten hem niet te laten spelen zolang gesprekken over een eventuele transfer gaande zijn. 
 
Volgens de Engelse en Turkse pers gaat het om het Engelse Southampton, de ploeg van voormalig trainer Ronald Koeman. De ploeg wil Slimani zo snel mogelijk aantrekken. 
 
SLimani staat open voor een vertrek uit Istanbul. ,,Als er iets moois voorbijkomt, zal ik daar samen met mij gezin over nadenken'', zei hij eerder. ,,Maar het plaatje moet compleet zijn, alles moet kloppen. Ik ga niet zomaar ergens naartoe. En als er niet zoiets voorbij komt, blijf ik met een blij hart bij Fenerbahce en keer ik eind van het seizoen naar Leicester.''
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen