Agent Serdar Aziz: "Er is een grote kans dat Serdar naar Fenerbahçe gaat"


aseghu
Serdar Aziz maakt mogelijk een transfer naar Fenerbahce. De verdediger van Galatasaray schermt met interesse vanuit Fenerbahce. Zijn zaakwaarnemer erkent de belangstelling van onder andere Fenerbahce.

"Ik kan bevestigen dat Fenerbahce geïnteresseerd is in hem", vertelde belangenbehartiger Haluk Canatar aan Beyaz TV. "Ook enkele clubs uit Saoedie Arabie, Duitsland en Spanje circuleren."
 
"Ik ben uitgenodigd door Galatasaray. Zij hebben mij duidelijk gemaakt dat ik een nieuwe club voor Serdar moest zoeken. Een duidelijk bericht dus! Zodoende heb ik Serdar gebeld en hij kwam zo snel mogelijk terug vanuit zijn vakantie. Hij wou eerst  met Fatih Terim praten en dat heeft hij gedaan. Uiteindelijk begreep hij dat ze niet verder met hem wilden gaan terwijl hij nog een contract van 1,5 jaar had. Daarna heb ik toestemming gekregen van Galatasaray om te praten met Fenerbahce. Wij hebben contact gehad met Semih Ozsoy en Ersun Yanal. Serdar heeft een gesprek gehad met Ersun Yanal. Er is een grote kans dat Serdar naar Fenerbahce gaat", aldus de zaakwaarnemer.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen